haute stock photography bedroom collection final 15 scaled

Laviesage: Alles voor de perfecte huid

haute stock photography bedroom collection final 15 scaled

SKIN COSMETICS

Noem een prijs en deze pot met pillen heeft hem waarschijnlijk gewonnen. Het blijft een ingewikkeld onderwerp.. Er is zo’n groot aanbod van producten, potjes met pillen die beloven de huid van binnenuit mooier te maken en wat willen we maar graaaag geloven dat we de kreukels hiermee nog een tijdje de baas kunnen blijven.

Laviesage skin cosmetics zijn ontwikkeld op basis van wetenschappelijke kennis. Voor het beste resultaat bevatten de recepturen hoog gedoseerde actieve werkstoffen. Skin Base versterkt het bindweefsel dat de huid met de spieren verbindt en houdt het bindweefsel met mangaan en koper in conditie. Daarnaast bevat het ook vitamine C dat van belang is voor de vorming van collageen wat de huid verstevigt.

Laviesage: Alles voor een perfecte huid

Skin care professionals kennen Laviesage al sinds 2007 als pionier en marktleider van nutricosmetics en voedingssupplementen die in combinatie met schoonheidsbehandelingen ingezet worden op het gebied van anti-aging, huidverjonging en huidverbetering.

DE NATUUR ALS BASIS

Bij het ontwikkelen van hun producten hebben zij zich laten leiden door de natuur. Zij waren een van de eersten ter wereld die voedingssupplementen ontwikkelden op basis van natuurlijke extracten. Alle natuurlijke extracten en elk ingrediënt die zij gebruiken moet eerst een screening doorstaan, waarin deze getest wordt op kwaliteit, veiligheid en bron.

NUTRICOSMETICS

Laviesage nutricosmetics zijn supplementen voor cosmetische doeleinden zoals anti-aging, huidverjonging, huidverbetering en het oplossen van huidproblemen. Ze bevatten bouwstoffen, vitamines, mineralen en essentiële vetten voor het beschermen, voeden en verbeteren van de huid. Ze ondersteunen het lichaam bij het onderhoud en de aanmaak van nieuw bindweefsel, collageen en elastine en zorgen voor een mooie, gezonde en stralende huid.

Dus nooit meer lachen om die ene kreukel te ontlopen en alle humor uit je leven bannen? No way! Dan is de lijn van Laviesage een veel gezelligere optie ; )

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *