haute stock photography subscription champagne disco collection final 20

Webshop is on!

haute stock photography subscription champagne disco collection final 20

Eindelijk is het zover! Time to pop and shop. Niet heel lang geleden lanceerde ik de website van Bubbles & Beauty. Al langer liep ik met het idee rond om in het verlengde van de website een webshop te willen starten. En nu een jaar later na veel brainstormen, op zoek naar mooie producten, het ontwerpen van cadeaubonnen tot de keuze aan kleuren en de verpakkingsmaterialen aan toe hebben uiteindelijk een mooi resultaat gegeven in waar Bubbles & Beauty voor staat en wilt uitdragen en onlangs lanceerde ik deze. Met veel passie en liefde is hier de webshop : )

Van een huis vol sticky notes tot Chanel bags onder mijn ogen tot uitdagend weinig slaapuurtjes maar vooral beeeeeergen met liefde die hierin zijn gestopt hebben de webshop gemaakt tot wat het nu geworden is (en ja heus) ik ben zwaar verliefd kan ik je zeggen. Een webshop met een gouden randje ( ja nee letterlijk… Oke figuurlijk gesproken uiteraard ook)

Pohhh wat een heerlijke tijd om ”on air” te mogen gaan midden in de herfst. De steeds lagere temperaturen buiten vragen om de gezelligheid juist weer binnen. Waar ga jij voor shoppen? Zijn het de fluwelen kussens, of ben jij juist een echte kaarsen liefhebber en ga jij voor de gouden kandelaren met onze Depam bijenwaskaarsen?

Het meer binnen zijn is ook meer eet gezelschap, misschien word je wel op slag verliefd op onze gouden bestek en ander tafel details. Of zijn het nou juist de details in huis aan woondecoratie die voor jou de puntjes op de i zetten.. Kortom zo kan ik je wel eindeloos lekker maken met mooie producten die je terugvindt in de webshop. Pak een kop thee, of een goed glas wijn en kijk vooral lekker rond.

Santé!

You may also like