Algemene voorwaarden

Het is belangrijk dat u voordat u een bestelling plaatst goed de algemene voorwaarden doorneemt. Als u een bestelling plaatst betekent dit dat u akkoord gaat met deze algemene voorwaarden en gaat u een wettelijk bindende overeenkomst aan om één of meerdere artikelen te kopen en heeft u een betalingsplicht.

Artikelen die speciaal voor u besteld worden kunnen niet geruild en/of geretourneerd worden. Bij uw bestelling gaan wij ervan uit dat de goederen verzonden mogen worden. De vermelde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Bubbles and beauty is echter niet aansprakelijk voor verlies en/of beschadiging dan wel zoek raken van
artikelen tijdens de verzending door Post.nl e/o DPD. Uw bestelling wordt zo spoedig mogelijk na ontvangst van uw betaling naar u verzonden. Bubbles and Beauty heeft het recht bestellingen minder dan 5,00 EURO niet in behandeling te nemen.

Voldoet een artikel niet aan uw verwachtingen, dan heeft u als koper het recht het artikel binnen 14 dagen te retourneren. Het artikel moet dan wel ongeschonden en weer netjes in de originele verpakking retour worden gezonden aan Bubbles and Beauty. De kosten die hierbij komen, zijn voor rekening van u als de koper. Indien het artikel goed is ontvangen, stort Bubbles and Beauty het aankoopbedrag excl. verzendkosten retour op rekening van u als koper.

Het kan natuurlijk voorkomen dat een maat of kleur iets afwijkt van het getoonde artikel op de site. Dit soort kleine afwijkingen geven u als koper niet het recht het artikel kosteloos te retourneren. Dit zult u uiteraard begrijpen.

Product- en prijswijzigingen onder voorbehoud.

De artikelen worden met grote zorgvuldigheid verpakt voor transport. Voor beschadigingen
tijdens het vervoer door bijvoorbeeld postNL zijn wij niet aansprakelijk. Ook zijn wij niet aansprakelijk voor de fouten gemaakt door de koper, en heeft deze alle lasten en kosten te dragen.

Een deel van onze artikelen betreffen met de hand gemaakte artikelen. Deze kunnen om die reden mogelijk iets van elkaar verschillen. Houdt u hier rekening mee voordat u een bestelling plaatst.
Artikelen die speciaal voor u op aanvraag besteld en/of gemaakt worden kunnen niet geruild en/of
geretourneerd worden. Ook voor deze artikelen heeft u een betalingsplicht.