Retourneringsbeleid

Mocht het onverhoopt gebeuren dat een artikel niet aan jouw wensen voldoet, dan kunt u dit binnen 14 dagen na ontvangst aan ons retourneren. Graag ontvangen wij vóór het retourneren van het artikel een email op retour@bubblesandbeauty.nl met daarin de volgende informatie:

  • Volledige naam
  • Ordernummer
  • Het artikel
  • Reden van retour

Je ontvangt een bevestiging van ons met verdere instructies voor het retourneren. De kosten van een retourzending zijn voor jou als afzender. Het aankoopbedrag zal je binnen 14 dagen na het ontvangen van uw retourzending, terug ontvangen. Logischerwijs kunnen alleen artikelen geretourneerd of geruild worden welke onbeschadigd zijn en in de originele verpakking zitten.

Is het mogelijk om een afgeprijsd item te retourneren?

Zowel items uit de nieuwe collectie, als afgeprijsde items mogen geretourneerd worden binnen de retourtermijn van 14 dagen. Zorg ervoor dat je de producten ongedragen, onbeschadigd en voorzien van de aangehechte labels, retourneert. Wanneer een item niet voldoet aan deze eisen, kan er tot 100% waardevermindering in mindering op je retourbetaling gebracht worden. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen

Zit er garantie op mijn aankoop?

Voor alle items die gekocht worden op onze webshop, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Vertoont jouw aankoop een klacht? Dan mag je ons hierover mailen. Het is belangrijk om in deze mail jouw ordernummer te vermelden en een foto toe te voegen waarop de klacht duidelijk zichtbaar is. Je mag deze versturen naar retour@bubblesandbeauty.nl.

Kan ik mijn item(s) omruilen?

Het is helaas niet mogelijk om een item direct om te ruilen voor een ander item. Mocht je graag een een geheel ander item willen ontvangen, dan raden wij jou graag aan om hiervoor een nieuwe bestelling te plaatsen en het item dat niet naar wens is te retourneren.